08-12 14 64 90

Exkl moms
  • Inkl moms
  • Exkl moms
Mindray BeneHeart C2 Mindray BeneHeart C2 Mindray BeneHeart C2 Mindray BeneHeart C2

Beneheart C2 - Semiautomatisk, Med färgskärm

19 500 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Smart och lätt
BeneHeart C-serien vet vad en förstagångsräddare behöver och tillhandahåller den smarta ResQNaviTM-tekniken för att guida dig genom den spända räddningsprocessen steg för steg med animationscoachning och röstmeddelanden. En räddares skicklighet kan bestämmas, beroende på den tid som spenderas vid varje steg, med lämplig vägledning och uppmuntran för att hjälpa dig att rädda liv med självförtroende.

  • BeneHeart genomför självtester varje dag. Om hjärtstartaren inte klarat sin självtest blinkar den rött. Den har IP-klass 55, vilket innebär att det är en robust hjärtstartare, som är damm- och vattenskyddad. Elektroder och batterier har en drifttid stand-by på 4-5 år vid dagliga självtester. 

  •  

Innehåll:
– Hjärtstartare BeneHeart C2
– Elektrodkassett (1)
– Batteri (1)

– Räddningskit med sax, HLR-mask, rakhyvel, mm.
– Bruksanvisning
– 8 års garanti på hjärtstartaren

- Skylt "hjärtstartare"

- Supportavtal

- Trygghetsförsäkring

 

Supportavtal omfattar installationsinstruktioner, handhavandefrågor, återställningshandhavande efter användning, funktionshjälp samt reservdelsfrågor. Vi påminner också när det är dags att byta elektroder eller batteri.

Trygghetsförsäkring i 12 månader ingår kostnadsfritt. För mer information, läs PDF First Aid Sweden Hjärtstartarförsäkring under ”Dokument”.Information
  

',

För att vi skall kunna ge dig bästa möjliga service ber vi dig välja om du vill se priser inklusive eller exklusive moms.