Moms visas:
CartDin varukorg är tom!

Våra Utbildningar


BARNOLYCKSFALL

Att barn gör sig illa hör till utvecklingen. De leker, testar och ramlar sig fram. En utbildning med praktiska övningar hjälper dig att förbereda dig om det hemska inträffar och ett barn skadar sig allvarligt. Under barnolycksfallsutbildningarna går man även igenom förebyggande åtgärder som kan vidtas för att minimera riskerna, så att följderna inte blir så allvarliga. 

Lämpar sig för: Privatpersoner och arbetsplatser

 

  

FÖRSTA HJÄLPEN & HLR

Första hjälpen & HLR är en grundläggande utbildning och bokas mest av våra utbildningar genom praktiska övningar och mycket träning ökar chansen att våga ingripa vid ett olycksfall. Alla utbildare är certifierade av Svenska Röda Korset och Svenska Rådet för Hjärt-lungräddning.

Lämpar sig för: Privatpersoner och arbetsplatser

 

  

HLR MED HJÄRTSTARTARE

Majoriteten av de som drabbas av plötsligt hjärtstopp drabbas i hemmet eller på offentliga  platser där sällan sjukvårdspersonal eller defibrillator finns på plats. I de fall då man påbörjat hjärt- lungräddning inom 1 minut och använt hjärtstartare inom 5 minuter har upp till 75 procents överlevnad rapporterats.

Lämpar sig för: Privatpersoner och arbetsplatser

 

  

BRANDUTBILDNING

Vi kan erbjuda er verksamhet en brandutbildning som certifierar er. Utbildningen utförs av instruktör med egen erfarenhet från räddningstjänsten. I utbildningen ingår teori och praktiskt arbete med olika släckredskap. Efter utbildningen får verksamheten ett certifikat på genomförd brandutbildning. 

Lämpar sig för: Privatpersoner och arbetsplatser

 

 


 

 

INSTRUKTÖRSUTBILDNING

Vi kan utbilda er som vill utbilda andra. Utbildningen riktar sig till alla verksamheter, företag och privatpersoner. Vi är certifierade av HLR-rådet och följer deras program för instruktörsutbildning. Ni har även möjlighet att köpa utbildningsmaterial till rabatterade priser som avtalskund.

Lämpar sig för: De som själva vill utbilda andra

 

  

KRISHANTERING / PSYKOLOGISK FÖRSTA HJÄLP

Utbildningen syftar till att ge deltagarna grundläggande kunskaper i psykologisk    
första hjälpen för att öka deras beredskap och handlingskraft i mötet med människor i kris.

Lämpar sig för: Privatpersoner och arbetsplatser

 

 


 

 

ÖPPNA KURSER

Vi kan erbjuda er öppna kurser i Stockholm. Vi finns i Aspudden  (Hägersten), ca 10 min med tunnelbanan från Stockholms City. Lokalen är belägen nära t-banan. Kurserna riktar sig mot privatpersoner, företag, organisationer och föreningar. Den lämpar sig även för anställda eller de som inte varit med på tidigare utbildningar. 

Lämpar sig för: Privatpersoner och arbetsplatser

 

  

REPETITIONSUTBILDNING

För er som har gått utbildning tidigare och behöver en uppdatering får detta via oss till reducerat pris. Rekommendationen är att uppdatera sina kunskaper varje år och minst vartannat. Ni som tidigare bokat utbildning via oss får en påminnelse när det är dags att genomföra utbildningen igen. 

Lämpar sig för: Deltagare som gått kurs för senast 12 mån sedan

 

 


 

 

FÖRSTA HJÄLPEN TILL PSYKISK HÄLSA

Nu erbjuder First Aid Sweden två dagars-utbildning i första hjälpen till psykisk
hälsa. Utbildningen genomförs av instruktörer utbildade av NASP, Nationellt Centrum
för Suicidforskning och Prevention av psykisk ohälsa.

Lämpar sig för: Privatpersoner och arbetsplatser

 

  

 
Information