08-12 14 64 90

Exkl moms
  • Inkl moms
  • Exkl moms
Koldioxidsläckare Koldioxidsläckare

Housegard 2 kg koldioxidsläckare, röd, K2, 2-pack

1 399 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

En 2 kg koldioxidsläckare från Housegard släcker bränder i elektrisk apparatur men kan även brukas vid vätskebränder.

  • Brandklass: B
  • Effektivitetsklass: 34B
  • Certifiering: SS-EN3, CE
  • Väggfäste ingår

En 2 kg koldioxidsläckare från Housegard släcker bränder i elektrisk apparatur men kan även brukas vid vätskebränder. Koldioxidsläckaren släcker genom att förtränga syret vilket ger en helt ren släckning, utan saneringsbehov. Koldioxidsläckare är väl anpassade för släckning i elektriska installationer, serverrum, kontor och inom offentlig sektor såsom sjukhus.

Rätt släckningsmedel, på rätt plats!

Generellt kan man säga att valet av släckmedel i stor grad bestäms av den verksamhet som utförs på platsen, eller utifrån vilka typer av bränder som kan uppstå. En kombination av flera typer kan därför bli aktuellt. När man tar hänsyn till de olika släckmedlens egenskaper och att användaren blir bekant med dessa och handsläckarens verkningsgrad, kommer man att kunna utföra en snabb och effektiv släckning.
CO2-släckare ger en helt ren släckning utan saneringsbehov och är därför lämplig vid släckning av bränder i elektrisk utrustning, serverrum och liknande. Passar även för offentliga miljöer såsom sjukhus. Koldioxidsläckare kan även användas i eldfarliga vätskor.

Service

En brandsläckare som inte underhålls regelbundet blir en falsk trygghet. Service och kontroll ska genomföras enligt Svensk standard för underhåll och omladdning av brandsläckare SS-3656.Information
  

',

För att vi skall kunna ge dig bästa möjliga service ber vi dig välja om du vill se priser inklusive eller exklusive moms.