08-12 14 64 90

Exkl moms
  • Inkl moms
  • Exkl moms
Housegard Pulversläckare 4kg Housegard Pulversläckare 4kg Housegard Pulversläckare 4kg

Housegard 4 kg pulversläckare, röd, PE4HR-A

519,20 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

4 kg pulversläckare med hög släckeffekt 27A-233B-C. Passar för placering i husvagn, fritidsbåt, traktor, truck och andra fordon.

  • Brandklass: ABC
  • Effektivitetsklass: 27A 233B C
  • Certifiering: SS-EN3, CE, Wheelmark
  • Väggfäste ingår
  • Temperaturområde: -30 °C / +60 °C
  • Tillbehör: Fordonsfäste Art Nr 600259 (ingår ej)

 

4 kg pulversläckare med hög effektivitetsklass både i brandklass A och B; 27A-233B-C. Passar för användning i husvagn, fritidsbåt, traktor, truck och andra fordon samt inom industrin.

En pulversläckare släcker bränder i textilier, trä och liknande material, brännbara vätskor, gasbränder och elektriska bränder och är det mest mångsidiga släckmedlet på marknaden. Kännetecknande för pulver är hög släckkapacitet och lång räckvidd. Pulversläckaren ger stor släckeffekt i förhållande till vikt och möjliggör att släckningsarbetet kan utföras med avstånd till branden. ABC-pulver består huvudsakligen av monoammoniumfosfat och klassificeras inte som miljö- eller hälsofarligt. Pulversläckare tål även låga temperaturer, ner till -30 °C.

Vi rekommenderar

För hemmabruk rekommenderar vi pulversläckare, den brandsläckare som släcker bränder i flest typer av material. ABC-pulver har mycket hög släckförmåga även vid användning av små mängder pulver. Pulversläckaren är förstahandsvalet i villa, lägenhet och fritidsbostad men passar även för industri och kontor samt för transport- och entreprenadmaskiner.

Service

En brandsläckare som inte underhålls regelbundet blir en falsk trygghet. Service och kontroll ska genomföras enligt Svensk Standard för underhåll och omladdning av brandsläckare SS-3656.Information
  

',

För att vi skall kunna ge dig bästa möjliga service ber vi dig välja om du vill se priser inklusive eller exklusive moms.