08-12 14 64 90

Exkl moms
  • Inkl moms
  • Exkl moms

LifePak 1000

21 900 kr
Finns i lager
Ca 8 veckors leveranstid
.
Ca 8 veckors leveranstid
Produktbeskrivning:

LIFEPAK 1000 Defibrillator är utformad för att vara det mest kraftfulla verktyg för hängivna livräddare. Med sina avancerade inställningsmöjligheter kan den anpassas till nutida och framtida återupplivningsprotokoll. LP1000 innehåller en teknologi kallad cprMAX™ vilken är mycket flexibel, och kan konfigureras så att det följer gällande riktlinjer.

LIFEPAK 1000 Defibrillator, med en IP55-gradering, är den mest robusta defibrillator som Medronic hittills har konstruerat. Den ADAPTIVA™ bifasiska vågformen ger full valmöjlighet att behandla patienten med energier upp till 360 joules.

Den stora skärmen gör att grafik och text lätt kan avläsas från olika vinklar och på distans. LIFEPAK 1000 Defibrillator har möjlighet att användas både i halvautomatiskt läge samt manuellt läge. Att pendla mellan halvautomatiskt och manuellt läge är mycket smidigt, allt för att anpassa sig efter användares önskemål.

Det avancerade batteri systemet i LIFEPAK 1000 Defibrillator förser användaren med mycket kraft att behandla patienten. Ett nytt batteri har förmåga att leverera hela 440 stycken elstötar på 200 joules, alternativt att övervaka patienten 1030 minuter. Det är också mycket överskådligt för användaren att kontrollera batteriets status, allt för att alltid vara beredd att rädda liv.

LIFEPAK 1000 är CE-godkänd enligt MDD direktivet.

Garantitiden för LIFEPAK® 1000 är 5 år.

Batterikapacitet
Minst 440 defibrilleringar på 200 joules eller 5 års standby tid från det att batteriet har aktiverats.

LIFEPAK 1000 levereras med väska.
Trygghetsförsäkring & Supportavtal ingår.

Supportavtal omfattar installationsinstruktioner, handhavandefrågor, återställningshandhavande efter användning, funktionshjälp samt reservdelsfrågor. Vi påminner också när det är dags att byta elektroder eller batteri.

Trygghetsförsäkring i 12 månader ingår kostnadsfritt. För mer information, läs PDF First Aid Sweden Hjärtstartarförsäkring under ”Dokument”.Information
  

',

För att vi skall kunna ge dig bästa möjliga service ber vi dig välja om du vill se priser inklusive eller exklusive moms.