08-12 14 64 90

Exkl moms
  • Inkl moms
  • Exkl moms
Pannlampa Pannlampa GP CH42 Discovery pannlampa 110LM Pannlampa GP CH42 Discovery pannlampa 110LM Pannlampa Pannlampa

GP CH42 Discovery pannlampa 110LM

127,20 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Multifunktionell pannlampa med tre ljusstyrkor och oändliga användningsområden. Har både spot och flood samt SOS-ljus. Lättanvänd och perfekt att ha till hands runt om i hemmet.

- Stöttålig på upp till 1 meters höjd.
- Riktbart lamphuvud.
- Brett och justerbart pannband som kan maskintvättas.
- 3 X AAA batterier ingår.

Den multifunktionella pannlampan GP Discovery CH42 är den perfekta all around-lampan. 
Utvecklad för att göra vardgaslivet lite enklare och säkrare. Med en räckvidd på 40 meter och upp till 110 lumen är GP Discovery CH42 den optimala pannlampan att ha nära till hands runt om i hemmet. Möjligheten att välja mellan 3 olika ljusstyrkor samt blinkande SOS-ljus gör den även till en nödvändighet på utflykten eller hundpromenaden. Har en lättanvänd knapp för att man enkelt ska kunna växla mellan de olika funktionerna. Höljet runt lampan är robust och stänkskyddat samt stöttåligt på upp till 1 meters höjd. Det breda pannbandet kan maskintvättas och är enkelt att justera för högsta komfort. Pannlampan GP Discovery CH42 är en allt-i-ett-lampa som är ett måste i alla hushåll.

Multifunktionell pannlampa
GP Discovery CH42 är en pannlampa gjord för alla olika situationer i vardagen och gör livet ljusare och säkrare året runt. Den har 3 ljusstyrkor att välja mellan på upp till 110 lumen. Då den är utrustad med fokus- och strålkastarljus (spot & flod) så kan den lysa upp både långa och breda områden på upp till 40 meter.

Genomtänkt design 
Med en enkel knapptryckning kan man smidigt navigera mellan alla ljusinställningarna. Lamphuvudet är flexibelt och kan justeras i 60-grader vilket gör det möjligt att vinkla ljuset exakt som man vill.

Din supersidekick i vardagen
Var redo för alla situationer, väntade som oväntade med GP Discovery CH42. Tack vare dess stänkskyddade och 1 meter stöttåliga hölje är den här pannlampan idealisk för alla möjliga användningsområden, både inomhus som utomhus. 

Bekvämlighet i fokus
Den är utformad med ett brett och justerbart pannband för en skön passform och studsfri komfort oavsett huvudstorlek. Pannbandet är tvättbart i maskin med tydliga symboler för tvättinstruktion tryckta på insidan.Information
  

',

För att vi skall kunna ge dig bästa möjliga service ber vi dig välja om du vill se priser inklusive eller exklusive moms.