08-12 14 64 90

Exkl moms
  • Inkl moms
  • Exkl moms
GP CH43 Discovery pannlampa 150LM GP CH43 Discovery pannlampa 150LM GP CH43 Discovery pannlampa 150LM GP CH43 Discovery pannlampa 150LM GP CH43 Discovery pannlampa 150LM GP CH43 Discovery pannlampa 150LM

GP CH43 Discovery pannlampa 150LM

199 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Pannlampa som passar perfekt för en aktiv vardag med fem ljusstyrkor och oändliga användningsområden, både utom- och inomhus. Har både spot, flood och SOS-ljus samt rött LED-ljus för att bevara mörkerseende hos dig och andra. 

- Stöttålig på upp till 1 meters höjd.
- Riktbart lamphuvud.
- Brett och justerbart pannband som kan maskintvättas.
- 3 X AAA batterier ingår (kompatibel med GP ReCyko laddningsbara batterier).

Låt aldrig mörka säsonger stoppa dig igen med pannlampan GP Discovery CH43 med rött LED-ljus. 
Detta är pannlampan för de som vill få ut det mesta av livet oavsett tid på året. Med en räckvidd på 45 meter och en ljusstyrka på upp till 150 lumen är den en perfekt pannlampa i vardagen. Den har hela 5 ljuslägen att välja på, inklusive rött LED-ljus som bevarar ditt och andras mörkerseende samt SOS. Med två stycken lättanvända knappar navigerar man enkelt mellan alla funktioner. GP Discovery CH43 har en lång batteritid på hela 36 timmar samt ett brett och justerbart pannband som kan tvättas i maskin. Höljet runt lampan är IPX4-klassat, vilket innebär att det är striltätt, samt är stöttåligt på upp till 1 meter. Detta är pannlampan för utomhusälskaren som vill vara bekväm och säker oavsett aktivitet. GP Discovery CH43 är kompatibel med både engångsbatterier och uppladdningsbara (NiMH) batterier för att bidra till en mer hållbar framtid.

Pannlampan för utomhusälskaren
GP Discovery CH43 är pannlampan som är utformad för alla vardagliga situationer, inomhus som utomhus. Den har 3 ljusstyrkor på upp till 150 lumen samt rött LED-ljus för att bevara mörkerseendet hos både dig och andra runt omkring dig. Då slipper du blända dem du möter på hundpromenaden eller dina kompisar på campingturen. Då den är utrustad med fokus- och strålkastarljus (spot & flod) så kan den lysa upp både långa och breda områden på upp till 45 meter.

Genomtänkt design
Med de två lättanvända knapparna kan man smidigt navigera mellan alla ljusinställningar och funktioner. Lamphuvudet är flexibelt och kan justeras i 60-grader vilket gör det möjligt att vinkla ljuset exakt som man vill.

Din supersidekick i vardagen
Var redo för alla situationer, väntade som oväntade med GP Discovery CH43. Tack vare dess striltäta och 1 meter stöttåliga hölje är den här pannlampan idealisk för alla möjliga användningsområden, både inomhus och utomhus.

Bekvämlighet i fokus
Den är utformad med ett brett och justerbart pannband för en skön passform och studsfri komfort oavsett huvudstorlek. Pannbandet är tvättbart i maskin med tydliga symboler för tvättinstruktion tryckta på insidan.

Ett grönare val
Denna pannlampan är kompatibel med både engångsbatterier och uppladdningsbara (NiMH) batterier. Konstruktionen förhindrar att de uppladdningsbara batterierna laddar ur för snabbt och utnyttjar därför batteriernas totala livscykel. Välj uppladdningsbara batterier till din pannlampa för att minska ditt klimatavtryck och bidra till minskat avfall från engångsbatterier.Information
  

',

För att vi skall kunna ge dig bästa möjliga service ber vi dig välja om du vill se priser inklusive eller exklusive moms.