08-12 14 64 90

Exkl moms
  • Inkl moms
  • Exkl moms
GP CH44 Discovery pannlampa 300LM GP CH44 Discovery pannlampa 300LM GP CH44 Discovery pannlampa 300LM GP CH44 Discovery pannlampa 300LM GP CH44 Discovery pannlampa 300LM GP CH44 Discovery pannlampa 300LM GP CH44 Discovery pannlampa 300LM GP CH44 Discovery head light 300LM GP CH44 Discovery head light 300LM

GP CH44 Discovery pannlampa 300LM

239,20 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Pannlampan som har det mesta med sex ljusstyrkor och oändliga användningsområden i vardagen, både utom- och inomhus. Har både spot, flood och SOS-ljus samt rött LED-ljus för att bevara mörkerseende hos dig och andra. Är även utrustad med rörelsesensor för att växla mellan ljuslägena.

- Stöttålig på upp till 1 meters höjd.
- Riktbart lamphuvud.
- Brett och justerbart pannband som kan maskintvättas.
- 3 X AAA batterier ingår (kompatibel med GP ReCyko laddningsbara batterier)

Pannlampan GP Discovery CH44 med rörelsesensor och rött LED-ljus. 
Perfekta lampan för trädgårdsälskaren eller hemmafixaren då rörselsesensorn gör att den kan styras med handskar på. Med en räckvidd på 60 meter och en ljusstyrka på upp till 300 lumen är den stark nog för alla situationer i vardagen. Den har hela 6 ljuslägen att välja på, inklusive rött LED-ljus som bevarar ditt och andras mörkerseende samt SOS. Man kan enkelt navigerar mellan alla ljusstyrkor med de två lättanvända knapparna eller med rörelsesensorn. Detta gör att man med enbart en vinkning framför lampan kan styra styrkan på ljuset. En oumbärlig funktion när man bär handskar för trädgårdsarbetet eller hundpromenaden under vintern. GP Discovery CH44 har en lång batteritid på hela 36 timmar samt ett brett och justerbart pannband som kan tvättas i maskin. Höljet runt lampan är IPX4-klassat, vilket innebär att det är striltätt, samt är stöttåligt på upp till 1 meter. GP Discovery CH44 är kompatibel med både engångsbatterier och uppladdningsbara (NiMH) batterier för att bidra till en mer hållbar framtid.

Alla funktioner du behöver
GP Discovery CH44 är designad för att göra alla vardagens situationer enklare och säkrare. Den har 4 ljusstyrkor att välja mellan på upp till 300 lumen samt både rörelsesensor och rött LED-ljus. Rött LED-ljus används för att bevara mörkerseendet hos både dig och andra runt omkring dig, då slipper du blända dem du möter på hundpromenaden eller dina kompisar på campingturen. Då den är utrustad med fokus- och strålkastarljus (spot & flod) så kan den lysa upp både långa och breda områden på upp till 60 meter.

Genomtänkt design
Man kan smidigt navigera mellan alla ljusinställningar med de två lättanvända knapparna eller hands-free med rörelsesensorn. Lamphuvudet är flexibelt och kan justeras i 60-grader vilket gör det möjligt att vinkla ljuset exakt som man vill.

Din supersidekick i vardagen
Var redo för alla situationer, väntade som oväntade med GP Discovery CH44. Tack vare dess striltäta och 1 meter stöttåliga hölje är den här pannlampan idealisk för alla möjliga användningsområden, både inomhus och utomhus.

Bekvämlighet i fokus
Den är utformad med ett brett och justerbart pannband för en skön passform och studsfri komfort oavsett huvudstorlek. Pannbandet är tvättbart i maskin med tydliga symboler för tvättinstruktion tryckta på insidan.

Ett grönare val
Denna pannlampan är kompatibel med både engångsbatterier och uppladdningsbara (NiMH) batterier. Konstruktionen förhindrar att de uppladdningsbara batterierna laddar ur för snabbt och utnyttjar därför batteriernas totala livscykel. Välj uppladdningsbara batterier till din pannlampa för att minska ditt klimatavtryck och bidra till minskat avfall från engångsbatterier.Information
  

',

För att vi skall kunna ge dig bästa möjliga service ber vi dig välja om du vill se priser inklusive eller exklusive moms.