08-12 14 64 90

Exkl moms
  • Inkl moms
  • Exkl moms
GP CHW53 Discovery Work pannlampa 280LM GP CHW53 Discovery Work pannlampa 280LM GP CHW53 Discovery Work pannlampa 280LM GP CHW53 Discovery Work pannlampa 280LM GP CHW53 Discovery Work pannlampa 280LM GP CHW53 Discovery Work pannlampa 280LM GP CHW53 Discovery Work pannlampa 280LM GP CHW53 Discovery Work pannlampa 280LM

GP CHW53 Discovery Work pannlampa 280LM

287,20 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Pannlampan som klarar hårda förhållanden och oöm hantering. Perfekt för hemmafixare och proffs. Har sex olika ljuslägen inklusive spot, flood och SOS-ljus samt rött LED-ljus för att bevara mörkerseende hos dig och andra.

- Stöttålig på upp till 5 meters höjd.
- Riktbart lamphuvud.
- Batteritid på upp till 25 timmar.
- Brett och justerbart pannband som kan maskintvättas.
- 3 X AAA batterier ingår (kompatibel med GP ReCyko laddningsbara batterier).

Pannlampan GP Discovery Work CHW53 är designad för dig som inte låter mörker stoppa ditt arbete eller DIY-projekt. Den har en ljusstyrka på upp till 280 lumen och 6 olika ljuslägen, inklusive rött LED-ljus som bevarar ditt och andras mörkerseende samt SOS. GP Discovery Work CHW53 är en av våra allra mest robusta och tåliga pannlampor, den klarar fall från upp till 5 meters höjd samt har IPX5-klassning vilket innebär att den är spolsäker. Det breda pannbandet kan maskintvättas och är enkelt att justera för högsta komfort. Pannlampan är kompatibel med både engångsbatterier och uppladdningsbara (NiMH) batterier, vilket gör den till en flexibel allt-i-ett-lampa som är redo för alla typer av projekt.

Pannlampan som klarar det mesta
Modellerna i GP Discoverys Work-serie är tillverkade för att lysa upp alla typer av projekt eller uppdrag. Oavsett om du ska mecka i garaget, fixa på vinden eller arbeta på renoveringsobjektet. Med sitt robusta och extremt stöttåliga hölje så klarar denna pannlampa det mesta. Ljusstyrkan sträcker sig upp till 280 lumen med 6 olika ljuslägen, inklusive rött LED-ljus. GP Discovery Work CHW53 är utrustad med både fokus- och strålkastarljus (spot och flod) vilket gör att den enkelt lyser upp både breda och långa områden på upp till 90 meter.

Din tåliga supersidekick 
Den här pannlampan är specialbyggd för att klara hårda förhållanden och oöm hantering. Det robusta höljet runt lampan är stöttåligt för fall på upp till 5 meters höjd samt spolsäkert (IPX5). Med den långa batteritiden på upp till 25 timmar kan du lita på att du alltid har det ljus du behöver.

Genomtänkt design
Med de två lättanvända knapparna kan man smidigt navigera mellan alla ljusinställningar och funktioner. GP Discovery Work CHW53 har en funktion för rätt LED-ljus vilket bevarar mörkerseende hos både dig och dem runt omkring. Då slipper du blända dina hjälpredor i DYI-projektet eller resten av ditt arbetslag. Lamphuvudet är flexibelt och kan justeras i 60-grader vilket gör det möjligt att vinkla ljuset exakt som man vill.
 

Bekvämlighet i fokus
Den är utformad med ett brett och justerbart pannband för en skön passform och studsfri komfort oavsett huvudstorlek. Pannbandet är tvättbart i maskin med tydliga symboler för tvättinstruktion tryckta på insidan.
 

Ett grönare val
Denna pannlampan är kompatibel med både engångsbatterier och uppladdningsbara (NiMH) batterier. Konstruktionen förhindrar att de uppladdningsbara batterierna laddar ur för snabbt och utnyttjar därför batteriernas totala livscykel. Välj uppladdningsbara batterier till din pannlampa för att minska ditt klimatavtryck och bidra till minskat avfall från engångsbatterier.Information
  

',

För att vi skall kunna ge dig bästa möjliga service ber vi dig välja om du vill se priser inklusive eller exklusive moms.