08-12 14 64 90

Exkl moms
  • Inkl moms
  • Exkl moms
GP CHW54 Discovery Work pannlampa 375LM GP CHW54 Discovery Work pannlampa 375LM GP CHW54 Discovery Work pannlampa 375LM GP CHW54 Discovery Work pannlampa 375LM GP CHW54 Discovery Work pannlampa 375LM GP CHW54 Discovery Work pannlampa 375LM GP CHW54 Discovery Work pannlampa 375LM GP CHW54 Discovery Work pannlampa 375LM

GP CHW54 Discovery Work pannlampa 375LM

335,20 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Hemmafixare eller proffs, den här pannlampan tål det mesta. Har fyra ljusstyrkor, inklusive spot, flood och SOS-ljus samt rörelsesensor. Detta gör att ljustyrkan kan styras med en enkel vinkning framför lampan, en nödvändighet när händerna är smutsiga eller handskar används.

- Stöttålig på upp till 5 meters höjd.
- Riktbart lamphuvud.
- Batteritid på upp till 26 timmar.
- Brett och justerbart pannband som kan maskintvättas.
- 3 X AAA batterier ingår (kompatibel med GP ReCyko laddningsbara batterier).

 

Mekarens bästa vän
Modellerna i GP Discoverys Work-serie är tillverkade för att lysa upp alla typer av projekt eller uppdrag. Oavsett om du ska mecka i garaget, fixa på vinden eller arbeta på renoveringsobjektet. Med sitt robusta och extremt stöttåliga hölje så klarar denna pannlampa det mesta. Ljusstyrkan sträcker sig upp till 375 lumen med 4 olika ljuslägen, inklusive SOS och rörelsesensor. GP Discovery Work CHW54 är utrustad med både fokus- och strålkastarljus (spot och flod) vilket gör att den enkelt lyser upp både breda och långa områden på upp till 110 meter.

Din tåliga supersidekick 
Den här pannlampan är specialbyggd för att klara hårda förhållanden och oöm hantering. Det robusta höljet runt lampan är stöttåligt för fall på upp till 5 meters höjd samt spolsäkert (IPX5). Med den långa batteritiden på upp till 26 timmar kan du lita på att du alltid har det ljus du behöver.

Genomtänkt design
Med de två lättanvända knapparna kan man smidigt navigera mellan alla ljusinställningar och funktioner. GP Discovery Work CHW54 har även rörelsesensor som funktion vilket kommer bli din bästa vän när händerna är smutsiga eller du bär otympliga handskar. Lamphuvudet är flexibelt och kan justeras i 60-grader vilket gör det möjligt att vinkla ljuset exakt som man vill.

Bekvämlighet i fokus
Den är utformad med ett brett och justerbart pannband för en skön passform och studsfri komfort oavsett huvudstorlek. Pannbandet är tvättbart i maskin med tydliga symboler för tvättinstruktion tryckta på insidan.

Ett grönare val
Denna pannlampan är kompatibel med både engångsbatterier och uppladdningsbara (NiMH) batterier. Konstruktionen förhindrar att de uppladdningsbara batterierna laddar ur för snabbt och utnyttjar därför batteriernas totala livscykel. Välj uppladdningsbara batterier till din pannlampa för att minska ditt klimatavtryck och bidra till minskat avfall från engångsbatterier.Information
  

',

För att vi skall kunna ge dig bästa möjliga service ber vi dig välja om du vill se priser inklusive eller exklusive moms.