08-12 14 64 90

Exkl moms
  • Inkl moms
  • Exkl moms
GP Xplor PHR19 head light 1200LM GP Xplor PHR19 head light 1200LM GP Xplor PHR19 head light 1200LM GP Xplor PHR19 head light 1200LM GP Xplor PHR19 head light 1200LM GP Xplor PHR19 head light 1200LM GP Xplor PHR19 head light 1200LM GP Xplor PHR19 head light 1200LM GP Xplor PHR19 head light 1200LM GP Xplor PHR19 head light 1200LM GP Xplor PHR19 head light 1200LM GP Xplor PHR19 head light 1200LM

GP Xplor PHR19 pannlampa 1200LM

1 519,20 kr
Finns i lager
Finns ej i lagret
.
Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Den tuffaste pannlampan anpassad för de tuffaste av situationer. Två linser med fyra ljusinställningar var gör det möjligt att optimera ljusbilden med en ljusstyrka på upp till 1200 lumen. Utöver detta är den utrustad med turbo, SOS och Beacon.

- Kompatibel med både uppladdningsbara batterier och engångsbatterier (1 x 18650 Li-ion ingår).
- Justerbart lamphuvud i 160 grader.
- Turbo, SOS och Beacon.
- Levereras med hjälmfäste.

--

Pannlampan GP XPLOR PHR19 är lampan för dig som har tuffa krav. Ljusstyrkan uppgår totalt till 1200 lumen och lyser enkelt upp mörkret i upp till 110 meter. Kombinationen av två linser gör att du kan reglera strålkastar- och fokusfunktionerna separat för att skapa det optimala ljuset för varje enskild uppgift. Med en 100 grader bred spridningsvinkel och möjlighet att vinkla lamphuvudet 160 grader vertikalt justerar man enkelt ljusbilden, trots att man bär hjälm eller mössa. Pannlampan är IPX8-klassad vilket innebär att den är vattentät även under tryck och kan därför sänkas ner i vatten utan att skadas. Lamphuvudet är helt av hållbart aluminium och är mycket robust därför tål den stötar och fall ifrån upp till 1,5 meter. Med en batteritid på upp till 38 timmar är detta den perfekta pannlampan för dig som älskar vildmarken eller har ett krävande yrke. Detta är en pannlampa som är utvecklad för att vara så användarvänlig som möjligt och har strömindikator som visar batterinivå, aktivt överhettningsskydd samt låsfunktion som förhindrar att lampan slås på av misstag. Trots att GP XPLOR PHR19 levereras med ett uppladdningsbart litiumjonbatteri så är den kompatibel med både uppladdningsbara batterier och engångsbatterier. Detta för att du aldrig ska riskera att batteriet är slut och lampan inte kan användas. Levereras med ett hållbart hjälmfäste som gör att lampan kan fästas på cykel-, klätter- eller arbetshjälmen. 

Dynamiska ljusinställningar
XPLOR PHR19 är en kraftfull pannlampa för alltifrån äventyrare och vandrare till proffs. Med två linser med hög kapacitet ger den en ljusstyrka på upp till 1200 lumen som genomborrar mörkret på upp till 110 meters avstånd. Den har 4 ljusstyrkor per lins samt funktioner som turbo, SOS och Beacon, för att klara även de mest utmanande situationer. Då den är utrustad med både strålkastar- och fokusljus (spot och flod) lyser den upp både små och stora områden.

Byggd för de tuffaste av situationer
Det slitstarka och robusta höljet i aluminium gör den tålig för stötar och fall på upp till 1,5 meter. I kombination med att den är IPX8-klassad och därför vattentät även under tryck är GP XPLOR PHR19 den perfekta partnern på äventyret. Batteritiden på upp till 38 timmar gör att du aldrig behöver oroa dig för att din lampa ska ladda ur och skulle den mot förmodan göra det, laddas den upp fullt igen på mindre än 3 timmar via USB-C-porten.

Kan användas ovanpå hjälm eller mössa
Med en 100 grader bred spridningsvinkel och möjlighet att vinkla lampan 160 grader vertikalt kommer ljuset alltid kunna siktas exakt där du vill ha det. Detta gör att du kan ha hjälm eller mössa under pannlampan, ljuset kommer ändå vara optimalt.

Intelligenta funktioner
GP XPLOR PHR19 är en pannlampa med funktioner som ska underlätta för dig som användare. Utrustad med aktivt överhettningsskydd, skydd mot överladdning och urladdning av batteriet samt låsfunktion som förhindrar att lampan slås på av misstag i fickor eller väskor kan du alltid känna dig säker. Den har även en intelligent memory-funktion samt batteriindikator, allt för att vara den perfekta sidekicken på alla dina äventyr.

Välj batteriet som passar dig
XPLOR PHR19 är kompatibel med både litiumbatterier för engångsbruk (CR123A) och uppladdningsbara Li-ion 18650-batterier, vilket ger dig möjlighet att välja vad som passar dig bäst. Att även kunna använda CR123A-batterier gör det möjligt att använda pannlampan i extrema väderförhållanden med temperaturer på ned till -40 °C.Information
  

',

För att vi skall kunna ge dig bästa möjliga service ber vi dig välja om du vill se priser inklusive eller exklusive moms.